plane-parking.jpg

Välkommen till Cogs Creative! 

En ny slags kommunikationspartner 

för företag och deras inhousebyråer.

Kreativitet finns överallt – det gäller bara att få fram den!

Vi vet att det finns massor av idéer och kreativa människor ute bland företag och organisationer, tricket är bara att få det att lyfta. Vi på Cogs Creative vill utmana den gamla byråmodellen genom att hjälpa våra kunder att göra mer och bättre kommunikation – själva. Vi har därför samlat Creative Directors och seniora kreatörer med minst 15 år i branschen och stor vana av att leda och coacha kreativt arbete, som går in och jobbar tillsammans med företag och deras medarbetare – på plats, med det som ligger på bordet. Till skillnad från att sälja idéer och kreativitet, så säljer vi kunskap om hur man får fram, förvaltar och producerar idéer internt.

(Läs gärna mer om tankarna bakom här).

photo-1451186859696-371d9477be93.jpg

Hur går det till?

Vi är i skrivande stund sju Cogs som arbetar på det här sättet, parallellt med våra andra uppdrag. En av oss kuggar in i företagets inhousebyrå eller marknadsavdelning under ett antal timmar, dagar, veckor eller månader, beroende på vad man vill uppnå. Vi sitter, på plats, hos er. När vi är klara har vi tillsammans tagit värdefulla kliv framåt för att ge företaget och dess medarbetare verktyg, idéer och fokus för ännu bättre kommunikation och idéer. 

Vilka är vi?

Cogs Creative startades av Anna Romson och Magnus Engström, som tillsammans arbetat fram Cogs-metoden genom att jobba på detta sätt med flera företag. Idén föddes ur en gemensam önskan om att hitta ett nytt och mer hållbart sätt att arbeta med kommunikation och med våra uppdragsgivare. Och för att samla erfarna kreatörer som vill använda sin kunskap på ett nytt sätt.

Alla som arbetar för Cogs har en bakgrund som Creative Directors eller seniora kreatörer på större reklambyråer. Många anlitas för företagsutbildningar eller är lärare på Berghs School of Communication, där både Anna och Magnus är kursansvariga sedan många år. Anna är även utbildad i organisation och ledarskap, och både Anna och Magnus är utbildade coacher (ICF).


Vill du veta mer om hur vi arbetar,
vilka som jobbar för oss
eller vad vi kan hjälpa dig med?

Kontakta anna@cogscreative.se – 0704 31 42 04
eller magnus@cogscreative.se – 0708 95 71 91
photo-1418065460487-3e41a6c84dc5b.jpg

Vill du jobba för Cogs?

Vi har några få, men väldigt viktiga krav:

1. Du måste dela vår inställning och tro på att alla människor kan utveckla sin kreativitet.

2. Du ska ha minst 15 års erfarenhet från kommunikationsarbete.

3. Du måste vara prestigelös och intresserad av att hjälpa andra att utvecklas.

Låter det som du? Då får du gärna skicka dina kontaktuppgifter och en länk till din linkedin-profil till oss.