Cogs Creative

Leadership Circles

Nätverksträffar för kreativa ledare

Vad?

En möjlighet för kreativa ledare på inhouse- eller marknadsavdelningar att dela erfarenheter, lära sig av varandra, och få coachning från seniora konsulter på Cogs Creative med stor erfarenhet från olika typer av företag och inhouseverksamheter. Vi kommer även dela med oss av case och spaningar från de marknader som ligger längst fram i utvecklingen.

skye-studios-NDLLFxTELrU-unsplash.jpg

Varför?

Även om fler och fler företag anställer kreativa ledare är rollen på kundsidan relativt ny, och det skiljer sig mycket mellan olika företag i frågor som mandat och plats i organisationen. Många ledare kommer dessutom från byråsidan och upplever – precis som vi – att det är stor skillnad på att jobba på en reklambyrå och inne i en organisation där inte alla har fokus på att skapa bästa möjliga kommunikation. Det finns heller inte ett ”rätt” sätt hur en inhousebyrå ska
se ut, utan alla behöver skapa sin egen modell. Därför ser vi behovet av ett forum där du som ledare får möjlighet att inspireras, ventilera utmaningar och hjälp att utforma din roll på ett sätt som gör att du kan dra nytta av de fördelar som finns med att jobba på insidan.

Hur går det till?

Du blir medlem i en grupp med av 8-10 kreativa ledare. Träffarna leds av Anna Romson, Creative Director med 20 års erfarenhet från stora byråer och idag senior konsult på Cogs Creative. Din enda förberedelse är att fundera på vilka utmaningar du har i det ämne som är i fokus. Exakt vilka ämnen vi pratar om bestämmer vi tillsammans under första mötet, där vi tar emot era egna förslag och ideér.

 

Ämnen som kan diskuteras:

  • Hur skapar man den perfekta inhousebyrån?

  • Ska man jobba med externa partners och hur gör man det på bästa sätt?

  • Hur identifierar man talang och hur motiverar och behåller man dem?

  • Hur går man från att bli ”tasktakers” till att bli ”valuemakers”?

  • Ska man jobba mer agilt och hur gör man?

  • Hur coachar och kompetensutvecklar jag mina kreatörer?

  • Min roll som kreativ ledare

 

Som medlem får du:

- 16 timmars nätverkande med andra kreativa ledare som vill ta större ägarskap över sitt varumärke inhouse - Två timmars individuell coaching
- Tillgång till stängd Linkedin-grupp som endast är för er i gruppen

Datum för träffar:

10 september kl 13-17

18 oktober kl 13-17

15 november kl 13-17

10 december kl 13-17

Pris 15 000 kr ex moms

Anmäl ditt intresse till

michelle.macksey@cogscreative.se – senast den 20e augusti 2019